Haluatko Raakakakku Reseptit-kirjan?

Haluan tarjota teille lukijoilleni mahdollisuuden ilmaiseen Raakakakku Reseptit-kirjaan! Jos mehevät raakakakut ja niiden valmistaminen inspiroivat sinua, niin laita tähän postaukseen kommenttia mitä toivot tämän blogin postauksilta tulevaisuudessa. Arvon kaikkien kommenttien antajien kesken Raw Dessert Collectionin 30-sivuisen e-kirjan! Arpa onnekasta suosikoon =)

PS. Olethan tilannut jo ilmaisen 3 reseptin kirjan? Sen on tilannut jo lähes 900 raakaleipuria! Wau!

Luv ja! ♥: Maria

41 kommenttia artikkelissa “Haluatko Raakakakku Reseptit-kirjan?

 1. Kiitos ihanasta ja ilahduttavasta blogistasi! Toivon, että jatkat samaa linjaa sisällön suhteen. Reseptit kuin myös elämäsi ylipäätään kiinnostaa, ja niistä luen mielelläni.

 2. Toivon että blogissa olisi paljon reseptejä ja tietoa ruuasta, kuten aiemminkin! Erityisesti reseptit ovat tervetulleita, että pääsee itsekin kokeilemaan, eikä tarvitse vain tyytyä kuolaamaan ihania kuvia luomuksistasi. :)

 3. Moikka Maria, oot huikee! ^_____^

  Voisit harkita videoiden tekemistä enemmänkin, koska siinä kaikki välittyy niin kokonaisvaltaisesti ihmisille. Lisäksi osaat homman ja selkeesti nautit sydämesi pohjasta duunistasi :)

  Videopostauksille siis meneepi ääneni minun! :)

 4. Hei Marja! Olet tosi ammattilainen. Toivoisin sivullesi myös videoita ja enemmän tietoa eri aineista ja niiden terveellisyydestä. Maria Kiitos, että olet olemassa. Oot hieno ja osaavainen nainen! .

 5. Jostain syystä mun kommentti tyhjeni muuten paitsi vipa lause. Mutta siis videopostauksille annan minäkin ääneni. Ja olis kiva sellaiset step-by-step reseptien toteutukset. :)

 6. Reseptit olis kivoja. Jos resepteissä käytetään hankalasti saatavia aineita, voisi niihin ehdottaa vaihtoehdon, ettei jää herkut tekemättä.

 7. Aivan ihania kuvia, kuola valuu :) Reseptit kiinnostavat eniten, aloittelijaa kiinnostaa myös se miksi jotain ainesosaa käytetään ja voiko sen korvata jollain.

 8. Hei Maria, kuvasi ovat upean herkullisia! Reseptejä minäkin toivon aina vain lisää, samoin yllä mainitut videopostaukset (esim. videoreseptit) olisivat aika huippuja!

  Haleja! Lämmöllä Satu

 9. Tällaiseen blogiin en olekaan aikaisemmin tutustunut, mutta rupeanpa seuraamaan,kesää kohden kun on niin helppo raakailla…

 10. Tervehdys Marja! Olen seurannut blogiasi ja kokeillut jäätelö-, ja pizza-reseptejäsi. Ihania ovat. Ihana yllätys oli, kun toiveeni toteutui ja olit laittanut blogiisi laku-reseptin! Lisää samanlaista. Olet saanut jo noin nuorena naisena paljon elämässäsi luotua -varsinkin ihmeellisiä kakkuja! Rohkea ja taitava olet!
  On kiva lukea vierailuistasi ties missä. Kaikenlaiset vinkit ovat tervetulleita, kauppavinkit, ainesvinkit jne. Esim. mitä voi korvata milläkin aineella. Toivoisin reseptejä, joiden aineet ovat edullisia ja helposti saatavia.

 11. Niin maukkaita herkkuja. Harmillista on, että ei voi vain spontaanisti piipahtaa kahville ja raakakakun palalle Helsingissä. Kuka perustaisi raaka
  kakkukonditoriaketjun : )

 12. Ehdottomasti osallistun! Minua kiinnostaisi raakaleivonareseptit jos ei pysty syömään pähkinöitä/siemeniä (allergioita)…

 13. Hei Maria, kiitos upeasta blogista! Minua kiinnostaisi lukea raakaleivonnasta jokin ”yleispostaus”, esim. yleisesti leivonnassa käytettävistä aineksista, mausteista jne. Olen pohtinut paljon raakakakkujen rakennetta ja koostumusta sekä myös mahdollista pähkinöiden ja hedelmien korvaamista muilla aineilla allergian vuoksi (esim. hasselpähkinä, saksanpähkinä, omena). Mukavaa kevättä sinulle!

  • Kiitoksia blogista, ensinnäkin. Yleispostaus kuulostaa hyvältä. Sivujen selkeydestä plussaa!

 14. Maria, blogisi on upea! Hienoa, että olet jakanut meille kiinnostuneille tietämystäsi raakaruokailusta sekä herkullisia reseptejä. Intouduin raakakakkujen tekoon juurikin reseptiesi (ja niiden upeiden kuvien) myötä.

  Pähkinät ja siemenet ovat pääsääntöisesti pohjana raakaherkuissa, mutta minäkin toivoisin pähkinätöntä ohjetta allergiselle.

 15. Paluuviite: Adventures @ Malaga: teetä ja kisuja « Maria Lönnqvist : Raw Food Recipes

 16. Varsin herkullinen blogi jonka avulla olen loihtinut monta suussasulavaa herkkua, kiitos Maria :) Toivoisin vinkkejä välineisiin liittyen, esim. minkä kokoiseen vuokaan mikäkin kakku kannattaa valmistaa ja kuinka monta annosta yhdestä ohjeesta valmistuu.

 17. Suurkiitos kaikille teille ihanille vastaajille!♥ Tein pikatoplistan toiveistanne:

  videopostaukset 6
  yleispostaus raakakakuista 6
  – vaihtoehtoiset, edulliset raaka-aineet ja miksi jotain käytetään eli mikä on jonkun raaka-aineen funktio, miten saadaan eri koostumuksia, tietoa leivonnassa käytettävistä aineksista, mausteista ja välineistä.
  reseptit yleisesti 4
  tietoa raaka-aineiden ja ruoan terveellisyydestä 4
  pähkinättömät reseptit 3
  kauppavinkit 1
  step-by-step ohjeet 1
  raakakakkukahvila 1

  Voisin tällä viikolla kirjoittaa yleispostauksen! Monet yleis-asiat ja tiedot raaka-aineista, välineistä ja mausta olen kirjoittanut RAAKAKAKKU.FI-sivuille, reseptikirjaan ja ilmaiseen reseptivihkoon, sekä myös näiden sivujen AINEKSET ja VÄLINEET-osioihin.

  Tulevaisuudessa siis tulette saamaan videoita, haluankin opetella videoiden kanssa pelailua!

  Reseptejä, kauppavinkkejä ja tietoa eri raaka-aineiden terveellisyydestä kirjoitan tuttuun tapaan, step-by-step ohjeiden kanssa.

  Raakakakkukahvila on mahdollisesti tulossa ja pähkinättömiä reseptejä olen kehitellyt jo pidemmän aikaa :)

  Arvon kirjan tämän viikon lopussa, joten kommentteja voi vielä laittaa!

  • hei,

   haluaisin tietää miten kakut sopivat erikoisruokavaliolle: sokeriton, VHH, gluneeiton ja vähälaktoosinen/maidonton.

 18. Vinkkejä olisi kiva saada miten lisäillä ihan luonnon kasveja enemmän resepteihin. Nokkosia ja muita olisi nyt hyvin saatavilla luonnosta. Kannatan myös ehdotettuja videopostauksia.

 19. Herkullisilta näyttävät. Eksoottisia aineksia pitää lähteä metsästämään kauempaa, joten inspiraationi ehtii surkastua. Kiinnostaa kyllä kovasti, joten uskon pääseväni asiaan sisään, varsinkin kun aiot tehdä meille videoita. Kiitos.

 20. Hei, helpot ja nopeat reseptit ovat minun makuuni ja yksityiskohtaisilla ohjeillasi onnistuu kokemattomampikin kokki. Kiitos ihanasta blogista! Shasaa ikävöiden…

 21. Hei!
  Aivan ihania kuvia täällä blogissasi! Ja kiitos pienestä ilmaisreseptivihkosesta, Lime-Passion kakku pääseekin heti synttäreille tarjolle. :)
  Tahtoisin postauksen siitä, miten oikein kehittelet uusia reseptejäsi, mistä saat ideoita ja joudutko moneen kertaan testaamaan, ennenkuin olet tyytyväinen lopputulokseen? Mistä tiedät/arvaat/aavistat, että näistä yhdistelmistä voisi tulla herkullista? Kaikki täällä näyttää niin täydelliselle, onko koskaan mikään mennyt ihan täysin penkin alle, pahanmakuista, liian vetkua eikä pysy kasassa, ei kuvauksellinen lopputulos? Kuten allekirjoittaneelle useinkin käy…. :D

 22. Kiitos blogista! Kuten joku muukin tuolla on jo maininnut, resepteissä on aina kiva jos on vaihtoehtoja ainesosille. Aina kun ei kaikkia aineita kotoa löydy ja voi olla ettei yhtä reseptiä varten raskisi ostaa jotain tosi kallista erikoisuutta.

 23. Samaan letkaan lähden minäkin tanssaamaan: kaipaisin vaihtoehtoja pähkinättömään kakkupohjaan. Myös juuresraasteiden ja -massojen käyttö kakuissa kiinnostaisi, sekä raaka-aineet, joita saisi edullisesti ja läheltä.

 24. Hei, kiitos paljon! Tosi inspiroivaa ja kiva kun jaat tietämystäsi ja omistautuneisuuttasi :-) Yksinkertaiset ja helpot reseptit kiinnostavat.

 25. Mahtavaa työtä nuorelta naiselta! Kiitos inspiroinnista, tämäkin kakkukokki on siirtynyt yhä terveellisemmälle linjalle koko ajan vaikka olenkin vain osa-aikaraakailija :) …uusia ulottuvuuksia…

  lukisin edelleen mielelläni reseptejä, ja kiinnostaisi myös sun ajatukset noin nuorena yrittäjäksi ryhtymisestä ja sen eri puolista! Tsemppiä jatkoon ja ihania päiviä Epsanjassa :)

 26. – Uusia (helppoja) reseptejä ja tietoa eksoottisemmista aineksista sekä raakaruoasta ylipäänsä!
  – Vinkkejä siihen, mistä tuotteita saa helposti ja edullisesti.
  Tässä toiveeni. :) Kiitos blogistasi!

 27. Upeita ja herkullisia kakkuja!
  Kaipaan ohjeita pelkästään suomalaisista aineksista tehdyistä kakuista.

 28. Suurkiitokset aikaisemmista resepteistäsi! Toiveeni olisi saada enemmän myös suolaisten herkkujen reseptejä.

 29. Kiitos ihanista ohjeista.

  Toivoisin inspiraatiota lasten raakakakuista (esim synttärit yms). Sen lisäksi olisi ihana saada ohjeita hyvistä raakakakuista, jotka koostuvat helposti löydettävistä/ostettavista aineksista.

  Kaikkea hyvää sinulle!

 30. Kiitos ihanista resepteistä!<3 Niitä toivon jatkossakin. Raakakakkujen koostumuksesta ja säilytyksestä kuulisin mielelläni lisää: miten saat säilymään kakut kauniina mahdollisimman pitkään? Blenderi- ja muita laitevertailuja kaipaisin myös.

  Kaikkea hyvää!

 31. Kiitos postistasi, täytyy kokeilla elämäni ensimmäistä kertaa raakakakun tekoa!
  Annikki

 32. Perheeni on epäileväinen raakakakkujen suhteen, joten toivoisin ohjeita myös muutaman raaka-aineen kakkuihin, joilla olisi hyvä aloittaa pullamössökakkujen ystävien pehmittely!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s